Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 9 de gener del 2010

Cap de setmana fred


Temperatures mínimes previstes per la matinada del diumenge. Fer clic per ampliar.

Aquest cap de setmana vindrà marcat per la fred i el vent, sobretot aquest dissabte i primeres hores de diumenge.

Així doncs,per avui dissabte a Palamós, es preveu un dia amb abundant nuvolusitat de tipus baix i mig durant tot el dia, amb alguna clariana.
El protagonista serà el vent de tramuntana amestralada, que podrà bufar a uns 40/50 km/h a la nostra zona i a uns 60/80 km/h al nord del Cap de Begur, arribant als 100 km/h al Cap de Creus.

Atenció amb l'estat de la mar ja que es preuen ones de 2'5/3 m a prop de la costa i de més de 3 m mar endins.

Les temperatures a la costa es matindran entre els 6/8 cº de màxima i els 2/3 cºde mínima. A l'interior podrà arribar a glaçar amb temperatures d'uns -3/-4 cº i inferiors al Pirineu.

Per diumenge hem d'esperar un altre dia fred, amb una lleugera recuperació de la temperatura màxima, la qual podria ser un parell de graus més elevada.
La temperatura mínima podrà ser molt baixa i arribar als 0 cº/-1 cº a la costa.
A l'interior s'esperen mínimes de l'ordre de -6/-8 cº i de -10/-15 al Pirineu.

L'estat del cel es mostrarà amb abundant nuvolusitat de tipus baix i alta, siguent aquesta més abundant al final del dia.
El vent serà de component nord a uns 20/30 km/h fins a primera hora de la tarda, a partir de llavors serà fluix i de direcció variable. Al nord del Cap de Begur, la tramuntana encara es farà sentir a uns 40/50 km/h durant tot el dia.

Al mar podrem trobar ones de 1'5/2 m amb mar de fons de nord, sobretot durant el matí., fora de la línia costanera encara hi hauran ones de més de 2 m.