Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 31 de desembre del 2009

Adéu 2009... Benvingut 2010 !



Aquest any 2009 ja li falta poc per passar a la història, com un dels anys que més val oblidar meteorològicament parlant, per ser un dels més secs, monòtons i avorrits que recordi.
Esperem que l'any 2010 sigui més generós en tots els sentits i que poguem gaudir de molts fenòmens meteorològics interessants i si pot ser beneficiosos.

Per les properes hores sembla que no hem d'esperar grans novetats a Palamós, com a molt poden caure quatre gotes aquesta nit, per deixar pas a una lleugera devallada de les temperatures.
Atenció amb el fort vent de ponent amestralat que podrà bufar a la major part de Catalunya, amb l'excepció de les comarques gironines on el vent estaria força encalmat, llevat de punts elevats del Pirineu i al Cap de Creus.

Els models però, a hores d'ara semblen indicar que després d'un cap de setmana força tranquil, s'esperen importants canvis a partir del dia de Reis, amb perturbacions que ens podrien afectar directament, fent baixar les temperatures i potser amb algun temporal de pluja i neu., com sempre recordar que fins pocs dies abans les previsions com aquestes s'han d'agafar amb pinces.