Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 17 d’octubre del 2009

Alerta per temporal de tramuntana




Aquest dissabte i demà diumenge, caldrà estar atents a un nou reforçament de la tramuntana en tota la Costa Brava centre i nord. El SMC, ja ha emès varis avisos en aquest sentit.
Es recomana molta precaució en les activitats nàutiques, ja que s'esperen ràfegues de vent que poden sobrepassar els 30 nusos en tot el nostre sector, a partir d'aquest migdia, arribant als 120 km/h a la zona el Cap de Creus.

L'estat de la mar es veurà molt alterat amb maregassa generalitzada., aquesta situació durarà tot el cap de setmana i serà especialment intensa el dissabte tarda i durant la nit de dissabte a diumenge.

També cal recordar l'elevat perill d'incendi que hi haurà, degut a la sequera que arrosseguem i al fort vent que bufarà, així doncs, precaució també en terra.

Mapa de vent en superfície model WAM, previst per demà a la tarda, observeu com la tramuntana podrà arribar als 30 nusos :



Mapa d'onatge previst per demà a la tarda, observeu com les ones poden arribar a alçades de 2,5 m o més , en tot el nostre sector: