Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 29 de març del 2012

El bloc El Temps a Palamós també vol ajudar en Richi




En Ricard, en Richi, tal com el coneix tothom, és un nen de sis anys afectat per un tumor cerebral força rar anomenat medul·loblastoma. Es tracta d'un dels tumors malignes pediàtrics més agressius que existeix i es classifica en risc mig i alt. En Richi ha estat classificat com a pacient d'alt risc amb un percentatge de supervivència estimat als 5 anys entorn al 55%.

Els pares d'en Ricard han hagut de deixar de treballar per poder cuidar-lo les 24 hores del dia i ara tenen que afrontar elevades despeses mèdiques, ja que aquest divendres es traslladen fins a una clínica privada de Boston (Estats Units) on li realitzaran un tractament que en la seva primera fase costa uns 70.000 euros. Segons els metges, en aquest centre les possibilitats de curació pugen fins al 70 %.

Per aquest motiu s'ha iniciat una campanya d'ajuda a través del lloc web:

http://www.sosrichi.org//

El tumor maligne li fou diagnosticat el novembre de l'any passat i des d'aleshores ha passat vàries vegades pel quiròfan a Barcelona i s'ha sotmès a tractaments de radioteràpia.
Si voleu ajudar econòmicament amb les despeses, qualsevol aportació serà benvinguda! Tots podem aportar el nostre granet de sorra, ja que podeu fer aportacions econòmiques amb l'import que vosaltres vulgueu o bé fent servir un sistema molt pràctic i senzill que consisteix en pagar un euro mensual, només cal entrar a la seva pàgina web. Aquest enllaç es quedarà fixa't a la part superior dreta del bloc.

El cas d'en Richi està mobilitzant tota la societat palamosina i molts mitjans informatius d'àmbit local i nacional ja s'han fet ressó.
Segons recollia ahir l'informatiu de Ràdio Palamós, ja s'han començat a repartir 200 guardioles i pòsters als comerços de Palamós per recollir fons per ajudar en Richi., també ha començat una recollida de taps de plàstic que després es vendran a una empresa que els recicla. Es podran dipositar a diferents llocs però, de moment, es poden portar al Punt Jove de l'Ajuntament de Palamós, al carrer de Santa Marta.

Així mateix, ja s'ha confirmat que el dia 21 d'abril es farà una marató solidària amb diferents actes a benefici de la curació d'en Richi, que coordinarà el Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament. Una setmana després, el 28 d'abril, la Nau dels 50 metres acollirà un concert benèfic amb les actuacions confirmades de l'Orquestra Di-versiones i del grup The Covers Band. Totes les entitats o particulars que vulguin organitzar alguna activitat a benefici d'en Richi i la seva família, s'han de posar en contacte amb el Departament de Cooperació i Solidaritat, situat al Punt Jove, que és qui s'encarregarà de coordinar-les.


AJUDEM EN RICHI!