Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 1 de març del 2014

Previsió pel cap de setmana de Carnaval

Cartell del Carnaval d'enguany. Agenda d'actes: 
 http://www.carnavalpalamos.com/Programacio_carnaval_2014.php


Avui dissabte a Palamós preveiem un matí assolellat, però amb abundants núvols alts i mitjans que enterenyinaran el cel. De cares a la tarda, el pas d'un sistema frontal desgastat pot fer que el cel quedi cobert de núvols mitjans i baixos, no obstant, no s'esperen precipitacions.

La temperatura màxima podrà ser lleugerament més baixa que el dia anterior, amb valors d'entre 12/14ºC a la nostre vila, però com que no farà gaire vent la sensació de fred no serà tan acusada com podria ser.

El vent al nostre sector costaner, durant aquest matí bufarà fluixet amb component variable o restarà en calma. A la tarda pot bufar vent fluixet de component est, amb estones de calma. A la nit entrarà tramuntana a 8/12 nusos de mitjana., mar endins i al nord del cap de Begur pot bufar a 20 nusos de mitjana, amb ratxes superiors.

A mar durant aquest matí s'espera que hi hagi marejol arran de costa i forta maror mar endins. A la tarda i a la nit tindrem una situació semblant.


Mapa de diferència entre les màximes d'avui dissabte i les previstes per demà diumenge. Es preveu que aquestes puguin ser uns tres graus més altes


Aquest diumenge, a Palamós ens espera un dia assolellat, però el cel es veurà enterenyinat per núvols alts i mitjans, sobretot durant la segona meitat de la jornada.

Les temperatures màximes poden ser clarament més altes que el dia anterior, amb valors d'uns 15ºC a la nostre zona. Les mínimes també poden ser un o dos graus més altes.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord, a 15 nusos de mitjana, durant la matinada de diumenge., mar endins i al nord del cap de Begur es pot arribar als 25 nusos de mitjana. Al matí tindrem vent fluixet de direcció variable. A partir del migdia entrarà vent de garbí a 15 nusos de mitjana. Al vespre/nit hi haurà una situació similar. Caldrà vigilar de cares a primeres hores del dilluns, ja que podria haver-hi una entrada sobtada de la tramuntana a 15 nusos de mitjana i a 24 nusos de mitjana mar endins.

A mar tindrem entre marejol i maror arran de costa i entre maror i forta maror mar endins, al llarg de tot el dia.