Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 5 de juliol del 2010

Previsió per avui


Model WAM de vent en superfície previst per avui a la tarda.

Avui dilluns, després de les quatre gotes que van caure ahir a la tarda, es preveu que tinguem una jornada marcada per l'ambient asssolellat i per unes temperatures més elevades que la jornada anterior. No obstant, cap al Ripollés i a prop del Montseny podria caure-hi algún ruixat a partir del migdia, degut a la mateixa calor.

Es preveu que la temperatura màxima arribi fins als 30 cº a la mateixa línia costanera, degut a l'aparició de vents aponentats., a l'interior es podria arribar fins als 35/37 cº de màxima, amb unes temperatures que durant la nit de dilluns a dimarts en prou feines baixaran fins als 21/22 cº a la zona costanera i fins als 18/20 cº a l'interior de la provincia,fet que no facilitarà el son.

El vent a la zona costanera palamosina, serà de tramuntana fins a primeres hores del matí a uns 12/15 nusos, superiors al nord del Cap de Begur.
Durant el matí el vent quedarà fluix i de direcció variable. A partir de primeres hores de la tarda entraria vent de component oest/sudoest a uns 15 nusos., durant la nit de dilluns a dimarts el vent giraria de nou a tramuntana a uns 14/16 nusos.

L'estat de la mar a primeres hores, es mantindrà amb marejol a prop de la costa palamosina i amb maror al nord del Cap de Begur. Durant el matí quedaria mar arrissada., a la tarda tornarem a tenir marejol i fins i tot maror mar endins. A partir de la nit de dilluns a dimarts, tindrem maror (ones d'1 m.) a prop de la costa i forta maror (ones d'1,5 m.) al nord del Cap de Begur.