Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 2 de febrer del 2012

Vídeo de la nevada i darreres informacions




Us poso un vídeo on es veu la intensitat de la nevada a les vuit del vespre al pàrquing de la platja. A hores d'ara ja ha deixat de nevar i estem a -1,4º C.
Les escoles han suspés les classes fins dilluns.

La previsió ens diu que a Palamós encara poden caure algunes volves al llarg de les properes hores i degut a les baixes temperatures, els 6 cm de neu que han caigut poden congelar-se i fer plaques de gel.
Per aquest divendres, preveiem que el dia sigui assolellat, fred i ventós, amb mínimes que podran baixar fins a -4º C a la costa, fins a -8º C a l'interior i fins a -12º C al Pirineu. La màxima rondarà els 2/4º C a la costa, els -2/3º C a l'interior i els -7/-1º C al Pirineu. A mar esperem la continuació del temporal de nord, amb maregassa mar endins.


Afectacions viàries. Servei Català de Trànsit(21:55h)

Com a conseqüència de la neu que està afectant el litoral gironí es troba totalment tallada al trànsit la C-65 entre Cassa de la Selva i Sant Feliu de Guíxols, la C-31 entre Santa Cristina d’Aro i Palafrugell i la C-250 entre Llagostera i Cassà de la Selva, i la GIV-6612 entre Llagostera i Calonge.

A la mateixa zona també està tallada per neu/gel a la calçada de la C-66 entre Forallac i Palafrugell, i hi ha problemes a la GI-662 a Santa Cristina d’Aro i la GI-653 entre Regencós i Begur. A més és obligatori circular amb cadenes a la C-28 per accedir al port de la Bonaigua.

A més en aquests moments està nevant intensament al litoral gironí i afecta especialment i. Davant d’això, l’SCT demana que s’extremin al màxim les precaucions en la conducció per les condicions adverses que pot provocar la presència de neu i/o gel a les calçades i recorda que cal:


Cal recordar els consells:

Augmentar la prudència en la conducció., moderar la velocitat per millorar l’adherència de les rodes., incrementar la distància de seguretat entre vehicles per tal d’evitar col·lisions., conduir amb suavitat i no realitzar frenades brusques per eludir lliscaments i evitar fer avançaments innecessaris