Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 16 de juliol del 2012

Dades i imatges del cap de setmana


Imatge de l'excel·lent visibilitat que ens deixà la tramuntana del passat dissabte.


El passat dissabte 14 de juliol, el dia estigué acompanyat pel vent de tramuntana, el qual bufà a uns 15/20km/h de mitjana, assolint una ratxa màxima de 40km/h.
Com podem veure a la imatge superior, el vent del nord netejà l'atmosfera d'aerosols i ens donà una excel·lent visibilitat, permetent veure en detall el paisatge amb la vila de Palamós al fons.

Pel que fa a les altres dades destacades del passat dissabte a Palamós., temperatura màxima 25,6ºC, mínima 19,7ºC. Estat del cel amb núvols abundants en diferents nivells de bon matí i amb molts núvol baixos al vespre., al centre del dia hi hagué un predomini del sol, amb algun núvol alt, tal com veiem a la imatge superior. Pluja inapreciable a migdia. Estat de la mar amb maror o forta maror mar endins i marejol arran de costa. Pressió atmosfèrica màxima 1017hPa, mínima 1011hPa. Humitat relativa màxima 94%, mínima 47%.



Una altre fotografia on veiem la bona visibilitat del passat dissabte.



Alguns núvols baixos i grans clarianes ahir diumenge al centre del dia.


Ahir diumenge 15 de juliol, els núvols baixos aparegueren amb menor o major mesura durant tota la jornada, amb grans clarianes al centre del dia. Aquests núvols baixos arribaren a cobrir el cel per complet al vespre.

Altres dades destacades d'ahir diumenge 15 de juliol a Palamós., temperatura màxima 23,2ºC, mínima 19,0ºC. Vent de component est-nord-est a 15km/h de mitjana, ratxa màxima 31km/h. Estat de la mar amb marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins (ones de 1,52m a les 12:00h davant el cap de Begur). Pressió atmosfèrica màxima 1024hPa, mínima 1017hPa. Humitat relativa màxima 74%, mínima 49%. Dades de meteoclimatic.com i Puertos del Estado



Cel cobert per Stratocumulus ahir al vespre.



Alguna tímida clariana cap al Puig Cargol deixava passar algun raig solar.