Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 29 de setembre del 2010

Jornades per afavorir la recollida selectiva



Sota el nom de “Al barri reciclem” aquesta setmana s’han iniciat a Palamós unes Jornades de Sensibilització Mediambiental amb l'objectiu de promoure entre els ciutadans, principalment els més joves, una major sensibilització de la recollida selectiva amb una bona utilització dels contenidors, reforçant la implementació de la recollida de la brossa orgànica i destacant els valors del compostatge casolà.

Aquesta activitat organitzada pel pla de barris “Palamós Millora” amb la col.laboració de l'Àrea de Medi Ambient, es dirigeix principalment a l'alumnat de 1r i 2n de primària de les escoles del municipi, i als veïns i veïnes dels tres barris inclosos en el projecte de reforma integral “Palamós Millora”: Cases Noves, Mas Guàrdies i Eixample Nord.

CALENDARI D'ACTIVITATS

Les activitats previstes s'han dividit en dos apartats, per un cantó les xerrades a les escoles i, per un altra, les propostes divulgatives i lúdiques que tindran lloc a la plaça de Mas Guàrdies.

Les Xerrada de sensibilització a les escoles és a càrrec d'una tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós que visita els alumnes de 1r i 2n de primària de totes les escoles del municipi, durant els dies 27 i 28 de setembre i 5 i 6 d'octubre.

Les activitats a la plaça de Mas Guàrdies tindran lloc el pròxim dijous 30 de setembre així com els dies 1, 7 i 8 d'octubre. En aquest espai i en horari de 9 a 13 h i de 17 a 19 h, es muntarà un divertit inflable que proposa a la mainada “reciclar saltant”.

A banda a la mateixa plaça i aprofitant aquesta activitat més lúdica, s'ubicarà una carpa on els tècnics de Medi Ambient realitzaran el taller “Planta una planta” fomentant el compostatge casolà i obsequiant a cada participant amb una planta autòctona. La carpa també comptarà amb bujols de brossa orgànica per aquelles persones que encara no en tinguin.

Font: http://www.palamos.cat/