Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 3 de setembre del 2010

Previsió pel cap de setmana


Mapa de temperatura a 1500 m, previst per diumenge. Observeu com ens entra una bombolla d'aire càlid.

Aquest dissabte a Palamós es preveu que tinguem un dia assolellat, no obstant, hi haurà l'aparició d'alguns núvols baixos a primeres hores del dia i abundants núvols alts durant la tarda. No s'espera que plogui. A l'interior de la demarcació s'espera que hi puguin crèixer núvols d'evolució, amb algun ruixat poc important i localitzat cap al Ripollès.

La temperatura màxima pot pujar fins als 26/28 cº a la costa i fins als 30/32 cº a l'interior. La temperatura mínima baixarà fins als 19/21 cº a la costa i fins als 15/18 cº a l'interior.

El vent a la nostre zona marítima bufarà de component oest fluix durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí de dissabte tindrem garbí a uns 8/10 nusos. A la tarda es mantindrà el garbí a uns 10/12 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí de dissabte tindrem marejol amb ones direcció sudoest, a la tarda es mantindrà la mateixa situació, amb àrees de maror mar endins.



Aquest diumenge a Palamós tindrem un dia assolellat, amb algun núvol baix a primeres hores del dia. A l'interior de la demarcació poden crèixer alguns núvols d'evolució a la zona pirinenca, sense més conseqüències.

La temperatura màxima pot pujar fins als 26/28 cº a la costa i fins als 30/32 cº a l'interior. La temperatura mínima pot baixar fins als 20/22 cº a la costa i fins als 17/19 cº a l'interior.

El vent a la nostre zona marítima bufarà de component sudoest a uns 4/6 nusos durant la nit de dissabte a diumenge. Al matí de diumenge tindrem garbí a uns 8 nusos, una mica més reforçat a la tarda.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada arran de costa i marejol mar endins, durant la nit de dissabte a diumenge. Al matí de diumenge tindrem entre mar arrissada i marejol, amb predomini de marejol a partir de la tarda