Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 2 de juny del 2012

Primer capvespre de l'estiu climàtic i últimes dades


Primer capvespre assolellat de l'estiu climàtic, amb les típiques bales d'herba segada pel bestiar. Imatge captada ahir al vespre a Romanyà de la Selva.


Ahir divendres, 1 de juny, a Palamós la jornada fou plenament estiuenca, amb un cel asserenat, malgrat la presència d'algun núvol alt a la tarda. La temperatura màxima s'enfilà fins als 24,5ºC i la mínima sigué especialment elevada, amb 18,2ºC.
El vent bufà fluix amb component nord i oest de matinada i a la tarda entrà vent de garbí a 10/15km/h de mitjana, ratxa màxima 27km/h. L'estat de la mar s'anà alterant amb el pas de les hores fins quedar marejol generalizat a la tarda.
Pressió atmosfèrica màxima 1017hPa, mínima 1013hPa. Humitat relativa màxima 92%, mínima 59%.



Camps segats assecant-se al Sol que feia a Les Gavarres ahir a la tarda, amb el cel serè.


El passat dijous, 31 de maig, a Palamós el dia es presentà dominat pel Sol, així i tot, a la tarda s'observaren nombrosos Altocumulus. La temperatura màxima pujà fins als 24,6ºC i la mínima baixà fins als 16,8ºC. El vent bufà fluix amb component sud-oest a la tarda, ratxa màxima de 21km/h. La mar estigué plana a primeres hores del dia, amb una mica de marejol a la tarda.
Humitat relativa màxima 87%, mínima 60%. Pressió atmosfèrica màxima 1020hPa, mínima 1017hpa. Dades de meteoclimatic.com.



El capvespre estiuenc d'ahir divendres.