Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 9 d’abril del 2013

Aquesta setmana també comença amb núvols

El cel cobert des de la Plaça Murada ahir al migdia. Imatge mostrada a l'Informatiu de TV2 Catalunya.


Si la setmana passada va acabar amb el cel ennuvolat i amb alguns plugims, ahir dilluns la situació va ser molt semblant.
El pas d'un sistema frontal altre vegada ens deixà un dia dominat pels núvols, malgrat alguna clariana esporàdica., aquesta vegada, però, a Palamós no es va recollir cap quantitat apreciable de precipitació i només caigué alguna gota o roina esporàdiques.

On si que es produiren alguns ruixtas més descables va ser cap a l'interior de la demarcació, especialment a les comarques del Ripollès, la Garrotxa o el Pla de l'Estany.

Dades de precipitació d'ahir dilluns 8 d'abril a Girona:

Tregurà 9,0mm., Mieres 7,4mm., Llanars 5,2mm., Miànegues 3,9mm., Olot 3,6mm., Banyoles 2,5mm.

Pel que fa a les temperatures assolides ahir dilluns al Baix Empordà, la màxima més alta van ser els 16,3ºC de Calonge i la màxima més baixa es donà a Palamós amb 13,4ºC. Per la seva banda, la mínima més baixa es quedà en els 5,4ºC de Bellcaire d'Empordà i la mínima més alta foren els 8,3ºC de Sant Feliu de Guíxols.


Els núvols baixos d'ahir dilluns a prop del campanar.


Altres dades meteorològiques d'ahir dilluns 8 d'abril del 2013 a Palamós., temperatura màxima 13,4ºC, mínima 7,2ºC. Estat del cel ennuvolat (St, Sc i Cu) amb alguna gota esporàdica i algunes tímides clarianes. Pluja inapreciable. Vent de component ENE a les hores centrals, a 2/5km/h de mitjana, i vent del NNO de matinada i al vespre. Ratxa màxima de vent 31km/h ENE. Estat de la mar amb mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins. Pressió atmosfèrica màxima 1011hPa, mínima 1008hPa. Humitat relativa màxima 90%, mínima 67%. Dades de meteoclimatic.com