Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 5 de març del 2011

Marxa Nocturna Solidària dels Dos Castells



El Club Alpí Palamós organitza la Marxa Nocturna Solidària dels Dos Castells.

Tindrà lloc el dissabte 19 de març de 2011 coincidint amb una nit de lluna plena. El lloc de sortida i arribada serà al Passeig del Mar de Palamós (al costat del punt d'informació turístic).

Les inscripcions es faran a partir de les 17 hores i la sortida es farà puntual a les 18 hores.

Cal portar un llum o frontal, així com el menjar i beure que cadascú consideri oportú.

L'objectiu és donar suport al projecte Trailwalker 2011 promogut per l'ONG Intermón-Oxfam.

El recorregut enllaça el Castell de Vila-romà amb el Castell de Sant Esteve de la Fosca, per un traçat de pista ample, corriols i algun tram de carretera asfaltada.
La sortida es realitza al Passeig del Mar de Palamós enllaçant amb el C/ Napols, Pont de Ferro i Paratge Balitrà. Des d'aquest punt seguirem per camins fins al mirador del Puig Arbúcies, baixant fins al Santuari de Bell-lloc i la font de Bell-lloc. Pujarem fins al Castell de Vila-romà, davallant fins a la fàbrica Hutchinson i continuant fins el polígon industrial de Palamós. Arribarem a la benzinera de Sant Joan des d'on, per corriols, anirem fins a la Pineda d'en Gori. Tot marxant pel camí de ronda ens acostarem al Castell de Sant Esteve de la Fosca. Seguidament marxarem fins a la zona del Pedró de Palamós, tot baixant pel casc antic fins al passeig del Mar.

Per veure el recorregut complet accediu al següent enllaç:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1477906


El dia de la marxa es realitzarà el recorregut semi-nocturn, és a dir, es començarà per la tarda i es farà coincidir la posta de sol i la sortida de la lluna plena al voltant del mirador Puig Arbúcies. Posteriorment es faran aturades als dos Castells. Es tracta d'una marxa no competitiva on tots haurem d'anar plegats en grup i amb un ritme tranquil. Cal que cadascú porti l'avituallament líquid i sòlid que cregui convenient, així com un frontal o lot per poder fer el traçat en les hores nocturnes.

Amb la finalitat de recaptar fons per Intermón Oxfam, els participants a la marxa faran un pagament mínim de 3 euros per persona, amb la possibilitat de fer una major aportació de forma voluntària. La quantitat recaptada anirà íntegrament (100%) pel projecte solidari de l'ONG Intermón-Oxfam.

Per més informació sobre aquesta iniciativa i poder fer aportacions mitjançant internet, us deixem el següent enllaç on es pot consultar públicament les aportacions realitzades fins al moment :

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/club-alpi-palamos


Informació extreta de: http://www.clubalpipalamos.com/cms/index.php