Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 4 de març del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de coberta nuvolosa (núvols baixos i mitjos) prevista per dissabte a la tarda.


Durant al dia d'avui la pluja ha estat la protagonista, ja que fins ara han caigut una quinzena de litres i en tres dies de precipitacions ja s'arriba als 20mm. Sembla que fins a primeres hores del dissabte, la pluja encara pot anar caient amb intermitències i acumular molta més quantitat.

Així doncs, aquest dissabte es preveu que ens llevem amb nuvolusitat abundant i amb possibilitats que encara caiguin alguns plugims. Al llarg del matí la nuvolusitat anirà desapareixent i pot quedar una tarda més asserenada, amb la qual cosa la rua de Carnaval es podrà desenvolupar sense inclemències.

La temperatura pot pujar fins a 12/14ºc a la costa, fins a 14/16ºc a l'interior i fins a 6/12ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 6/9ºc a la costa, fins a 2/5ºc a l'interior i fins a -7/-1ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord i est, a 8/12 nusos fins la matinada de dissabte. Al matí tindrem vent fluix de gregal. La tarda començarà amb vent fluix de direcció variable, però acabarà entrant el garbí a 6/10 nusos. A la nit tindrem terral fluix.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i forta maror mar endins, amb mar de fons de gregal, fins la matinada de dissabte. La resta de la jornada s'espera que el temporal vagi amainant, però encara pot quedar mar de fons de nord-est, amb maror mar endins i marejol arran de costa.


Aquest diumenge, es preveu un dia assolellat, amb alguns núvols baixos i mitjos, més importants a l'interior de la demarcació a la tarda.

La temperatura pot remuntar fins a 14/16ºc a la costa, fins a 16/18ºc a l'interior de la demarcació i fins a 8/12ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner pot bufar fluix i de direcció variable, durant el matí de diumenge. A partir de migdia es pot imposar el garbí a 8/12 nusos. A la tarda es pot mantenir el vent de garbí entre fluix i moderat. A la nit pot entrar vent de component nord i est a 6/8 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada o marejol arran de costa, fins la matinada de diumenge. Al matí s'espera mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins, amb mar de fons de gregal. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i maror mar endins. A la nit s'espera la mateixa situació.