Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 2 d’abril del 2010

Nota informativa


Restes forestals damunt el Moll Nou.

El port de Palamós, té habilitat un punt per recollir les restes forestals. Aquest espai està destinat als propietaris afectats pel darrer temporal de neu. Els particulars i les empreses que requereixen netejar les propietats afectades per la caiguda d'arbres i branques, poden portar aquestes restes forestals al port comercial de Palamós. Aquests residus es trituraran en el mateix port., posteriorment, es transportaran en vaixell cap a Itàlia, on una empresa especialitzada els convertirà en estella i n'obtindrà rendiment energètic.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, ha acordat amb l’Ajuntament de Palamós habilitar en el port empordanès, un punt per recollir les restes forestals i vegetals de les propietats privades, que van resultar afectades pel temporal de neu i vent, el 8 de març passat. L'objectiu del Govern és donar suport als municipis afectats amb la retirada d’aquestes restes forestals, per tal d’agilitzar la gestió dels residus de cara a la temporada d'estiu.

El punt de recollida s'ha ubicat al port comercial de Palamós. Aquest servei és gratuït i està especialment destinat als particulars i a les empreses que necessitin retirar les restes forestals i vegetals de les seves propietats.

El volum mínim de la matèria forestal que es pot portar al punt de recollida, ha de ser d'un metre cúbic. Per a les aportacions de menor volum, l'Ajuntament de Palamós posa a disposició dels ciutadans, com ja és habitual, el servei de la deixalleria municipal.

Per arribar-hi, els vehicles han d'accedir pel carrer del Club Nàutic. L'horari al punt de recollida del port serà de 8 a 12 h i de 14 a 18 h, de dilluns a divendres fins al dia 16 d'abril.

Fotografia realitzada per jo mateix i informació extreta de:

http://www.naciodigital.cat/diariforestal