Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 19 d’agost del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de temperatura i vent en superfície previst per dissabte a les 15:00h.


Aquest dissabte a Palamós s'espera una dia assolellat i calorós, amb algun núvol baix a primeres hores. A la resta de la demarcació també hi dominarà el Sol, amb un ambient estiuenc i on ningú s'escaparà de la calor.

La temperatura màxima rondarà els 32/38ºc a l'interior, els 27/31ºc a la costa i els 28/32ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 20/23ºc a la costa, fins a 19/24ºc a l'interior i fins a 13/19ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix de component variable o restarà en calma, al llarg de la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí bufarà vent de garbí a 6/10 nusos. A la tarda es preveu la mateixa situació. A la nit es pot mantenir el vent de garbí a 4/8 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada arran de costa i marejol mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí tindrem marejol generalitzat igual com a la tarda, amb mar de fons de xaloc. A la nit s'espera mar de fons, amb mar arrissada o marejol.


Aquest diumenge a Palamós tornarem a tenir un dia marcat pel sol i la calor. A la resta de la demarcació el panorama serà idèntic.

La temperatura no experimentarà grans canvis.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud a 4/6 nusos, durant la matinada de diumenge. Al matí bufarà vent de garbí o xaloc a 6/10 nusos. A la tarda es preveu vent de xaloc o garbí a 4/8 nusos. A la nit tindrem vent en calma o vent molt fluix de component sud.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada o marejol, amb mar de fons de sud-est, durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem mar de fons de xaloc, amb marejol. A la tarda hi haurà mar arrissada. A la nit s'espera mar calma o arrissada.