Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 15 d’agost del 2011

Quatre gotes


Imatge captada per la càmera de TV3 avui a les vuit del matí. S'observen restes de núvols baixos que han acabat desapareixent fins deixar un dia assolellat.


Ahir a la tarda-vespre, tal com es preveia, van caure quatre gotes que en alguns moments van fer pensar que la Mostra de l'Havanera Catalana (enguany celebra el trentè aniversari) en podia sortir perjudicada, no obstant, la pluja va ser una pura anècdota que va acabar esfumant-se i el millor concert d'havaneres de tot Catalunya va tornar a ser un èxit.

A Palamós tant sols van caure 0,8 mm, que sumats a les dues décimes que han caigut aquesta matinada, ens dóna el registre testimonial d'un litre.

Altres dades de precipitació al Baix Empordà d'ahir a la tarda, més alguna décima que pugui haver caigut de matinada:

Bellcaire d'Empordà 5,1 mm
Verges 4,8 mm
Calonge 1,1 mm
La Bisbal 1,1 mm
Palafrugell 1,0 mm
Calonge-Mas Pallí 0,8 mm

Pel que fa a les dades d'ahir diumenge a Palamós., temperatura màxima 26,1ºc, mínima 20,2ºc (tingué lloc al vespre). Estat del cel serè al matí, amb alguns núvols baixos a la tarda, plugim. Vent de component sud-oest a 5/10 kmh de mitjana, ratxa màxima 31 km/h. Estat de la mar amb mar calma o arrissada. Pressió atmosfèrica màxima 1013 hpa, mínima 1008 hpa. Humitat relativa màxima 89 %, mínima 64 %. Dades de meteoclimatic.com.