Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 15 de juny del 2010

Previsió per avui


Vent en superfície previst per avui al migdia. Comproveu com encara bufarà la tramuntana.

El dia d'avui a Palamós, estarà marcat per l'abundant nuvolusitat durant tota la jornada, amb la qual cosa el sol brillarà per la seva absència. Aquesta nuvolusitat podrà donar al llarg de la tarda algún ruixat de poca entitat cap al Ripollés i a prop de la Serralada Transversal., aquests ruixats podrien ser en forma de neu a partir dels 2200/2400 m.al Pirineu gironí.
A Palamós pot continuar caient alguna roïna fins a mig matí.

La tramuntana continuarà siguent la protagonista fins a primeres hores de la tarda. Aquest vent del nord bufarà a uns 8/10 nusos a la nostra zona i a uns 15/20 nusos al nord del Cap de Begur.
Durant la tarda entrarà garbí a uns 8/10 nusos., al nord del Cap de Begur encara bufarà la tramuntana a uns 10/15 nusos.
Durant la matinada de dimarts a dimecres, el garbí es reforçarà a tot el nostre sector arribant a bufar a uns 15/20 nusos, situació que es mantindrà al llarg de dimecres.

La situació marítima durant el matí vindrà marcada pel marejol arran de costa i per la maror mar endins, amb forta maror al nord del Cap de Begur, amb ones direcció nord.
Durant la tarda tindrem entre mar arrissada i marejol a prop de la costa i marejol mar endins, amb mar de fons de nord. Atenció amb la matinada i matí del dimecres ja que tindrem maror a la mateixa linia costanera i forta maror mar endins, en especial al nord del Cap de Begur amb ones de direcció sudoest.

La temperatura màxima rondarà els 20/22 cº a la costa, els 24/26 cº a l'interior i els 12/14 cº al Pirineu.