Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 16 de juny del 2010

Previsió per avui


Mapa d'onatge previst per avui al migdia. Observeu com tindrem ones superiors al metre d'alçada a la mateixa línia costanera.

Avui a Palamós, hem d'esperar un matí assolellat i una tarda amb l'aparició d'alguns intervals de núvols baixos i mitgencs. No s'esperen precipitacions.
A la Cerdanya, al nord del Ripollés, a l'Alta Garrotxa, a les Alberes i a prop del Montseny hi podria caure algún ruixat molt localitzat durant la tarda, amb una cota de neu d'uns 2200m..

El vent a tot el nostre sector marítim serà de llebeig a uns 8 nusos, durant les primeres hores del dia, aquest vent del sudoest es reforçarà notablement a partir del migdia arribant als 15/20 nusos, mantenint-se així durant tota la tarda.
L'estat de la mar es veurà alterat notablement al llarg de la tarda. Durant les primeres hores hi haurà marejol i a partir del migdia hi haurà maror fins a la línia costanera, mantenint-se així durant tota la tarda., al nord del Cap de Begur podrà haver-hi forta maror fins a la nit.

La temperatura màxima arribarà als 20/22 cº a la costa, als 24/26 cº a l'interior i als 14/16 cº al Pirineu, on a les zones més elevades en prou feines arribaràn als 10 cº de màxima.