Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 23 de juny del 2010

Previsió per la Revetlla i petit avanç



La jornada d'avui, marcada per la Revetlla de Sant Joan, serà un dia assolellat a la majoria de la provincia. No obstant, hi haurà l'aparició de núvols d'evolució diürna que podran deixar algún ruixat localitzat durant la tarda, cap al Ripollés i Serralada Transversal. Durant la nit hi podrà haver algún interval nuvolós de tipus baix.

La temperatura màxima a Palamós oscil.larà entre els 20/22 cº . A l'interior s'arribarà fins als 26/28, al Pirineu arribaràn fins als 20/22 cº.
Durant les hores centrals de la Revetlla tindrem temperatures d'entre 16/18 cº a la costa i d'entre 13/15 cº a l'interior., al Pirineu rondaran els 10 cº.

El vent al llarg de tota la jornada serà de garbí a uns 8/10 nusos, sobretot a les hores centrals. Al mar a la zona de Palamós tindrem marejol al llarg de tot el dia, amb ones direcció sudoest. Al nord del Cap de Begur hi haurà maror fins al vespre, amb ones direcció nord.
Durant la Revetlla es preveu que pugui bufar una mica d'aire de mestral aponentat, com a màxim a uns 4 nusos, avançada la matinada inclús hi podrà haver calma. Al mar hi quedarà entre marejol i mar arrissada, amb calma avançada la matinada.

Avanç de previsió

Dijous, dia de Sant Joan, a Palamós tindrem un dia assolellat, però amb l'aparició d'alguns núvols alts que podran enterenyinar el cel a estones. Cap al Pirineu hi podria caure algún petit ruixat molt localitzat.
Les temperatures màximes a la costa seran d'uns 21/23 cº i d'uns 26/28 cº a l'interior de Girona. Les mínimes es quedaran en els 16/18 cº a la costa i els 12/14 cº a l'interior i per sota dels 10 cº al Pirineu.
El vent al sector de Palamós serà de garbí a uns 6/10 nusos al llarg de tot el dia.

Divendres, tindrem una jornada assolellada, amb l'aparició d'algún núvol alt transitori. Cap al Pirineu podran aparèixer alguns ruixats de tarda una mica més extensos que el dia anterior.
Les temperatures màximes a la costa seran d'uns 22/23 cº i a l'interior d'uns 26/27 cº., les mínimes baixaran fins als 15/16 cº a la costa i fins als 16/18 cº a l'interior.
El vent al sector palamosí serà de garbí o xaloc a uns 6/8 nusos, superior al nord del Cap de Begur.

El cap de setmana a hores d'ara es preveu assolellat i amb unes temperatures màximes que ja s'acostaran als 30 c ºa tot l'interior de la provincia, quedant una mica més baixes a la costa degut a la marinada, però amb l'aparició de la xafogor. No seria d'estranyar que aparegués algún banc de boira marítima al llarg del cap de setmana, afectant la primera línia de platja.
L'estat del cel es podrà veure una mica enterenyinat sobretot dissabte, pel pas d'alguns núvols alts. La tarda de dissabte els ruixats i les tempestes es podrien fer bastant extensos a la zona pirinenca, situació que es repetiria diumenge, però sense ser tant importants.

El vent a tota la nostra zona continuarà siguent de component sud, a uns 8/10 nusos, sobretot a partir del migdia., al nord del Cap de Begur es podrà arribar als 15 nusos durant la tarda de diumenge.

QUE TINGUEU UNA BONA REVETLLA!!