Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 16 de setembre del 2012

Dades d'ahir dissabte i previsió per avui diumenge


Dia assolellat amb algun núvol alt poc important. Imatge captada ahir a les 16:18h per la càmera de TV3 de l'Estartit.


Ahir dissabte 15 de setembre, la jornada va ser molt plàcida a tota la comarca, amb domini total de l'astre rei i amb algun núvol alt molt poc significatiu. Així mateix, cal estacar la refrescada que ens va deixar la nit asserenada i la calma que hi hagué després de la tramuntana i les tempestes del passat dimecres, ja que la matinada de divendres a dissabte les mínimes al Baix Empordà es van situar entre els 12,9ºC de Verges i els 18,3ºC de Calonge-Mas Pallí (120msnm), notant-se una inversió tèrmica marcada, ja que a baix a Calonge (16msnm) tingueren 13,7ºC de mínima.

Pel que fa a les dades meteorològiques d'ahir dissabte 15 de setembre a Palamós., temperatura màxima 23,5ºC, mínima 16,0ºC. Vent amb predomini del component nord-est al centre del dia, a 5/10km/h de mitjana, ratxa màxima 21km/h. Estat de la mar amb mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins, amb mar de fons. Pressió atmsofèrica màxima 1015hPa, mínima 1013hPa. Humitat relativa màxima 89%, mínima 45%. Dades de meteoclimatic.com

Previsió per aquest diumenge

A Palamós esperem un dia amb alguns núvols baixos decoratius, però amb domini del sol, sobretot al matí., a més, també pot aparèier algun núvol alt. A la resta de la demarcació gironina tindran un dia dominat pel sol, exceptuant alguns indrets costaners, on poden aparèixer intervals de núvols baixos degut al vent de xaloc que pot bufar. També hi pot haver algun núvol alt a la resta.

La temperatura màxima pot rondar els 23/26ºC a la costa, els 26/30ºC a l'interior i els 18/25ºC al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud-est, a 2/6 nusos, durant les properes hores. A partir del migdia hi haurà vent de xaloc o garbí 6/10 nusos. A la nit tindrem vent de garbí a 2/6 nusos. A mar tindrem mar arrissada fins a migdia arran de costa i marejol mar endins. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i una mica de maror mar endins, amb mar de fons del sud o sud-est. A la nit tindrem una situació similar.