Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 1 de gener del 2023

Posta de sol de Sant Esteve


Podeu veure un recull fotogràfic de la posta de sol que vàrem poder observar el passat dilluns 26 de desembre, dia de Sant Esteve.
Aquella jornada van tornar a aparèixer nombrosos deixants dels avions, tal com podeu comprobar a les imatges captades des del port de Palamós.
El dia festiu també va venir marcat per una manca de vent evident. En prou feines es va enregistrar una ratxa màxima de 18 km/h NE a la tarda, amb moltes estones de vent en calma la major part del temps.
També cal destacar un cop més l'elevat grau d'humitat relativa, que donà un màxim del 96 % i un mínim del 84 %. L'abundant rosada que es diposità sobre el sòl va arribar a deixar-nos 0,2 mm. 

Pel que fa a la temperatura, la màxima marcà 15,2 ºC i la mínima fou de 7,8 ºC. L'estabilitat anticiclònica va donar-nos un màxim de 1028 hPa i un mínim de 1021 hPa.
Finalment, tan sols falta comentar que mar endins, al davant del cap de Begur, hi havia un onatge significant de 0,7 m a les 08:00h i una alçada màxima d'1,13 m a les 10:00h.