Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 23 d’agost del 2010

Foto i dades d'avui


Mar de fons de sudoest aquest migdia.


Les últimes hores han vingut marcades pel vent de llebeig, el qual ha arribat a bufar de forma moderada al llarg de tota la passada nit i de forma menys intensa al llarg del dia.

Com a dades més destacades, trobem que el vent de sudoest ha bufat a uns 15 nusos de manera sostinguda durant les hores nocturnes i a uns 10 nusos al llarg de les hores diürnes. La ratxa màxima de llebeig ha estat d'uns 45 km/h.
Pel que fa a l'estat de la mar cal dir que segons la boia de Puertos del Estado, hi han hagut ones de gairebé 1 m d'alçada., arran de costa es podia observar una notable mar de fons, amb ones superiors al mig metre d'alçada.

La temperatura màxima ha arribat fins als 25,3 cº, però degut a la humitat elevada, la qual s'ha mogut entre el 82-93 %, ha creat una sensació de xafogor molt elevada.
La temperatura mínima tant sols ha baixat fins als 22,7 cº i l'estat del cel s'ha mostrat amb abundants cirrus que enterenyinaven el cel i algun núvol baix poc important degut a la mateixa humitat, a més, també hi ha hagut molta calitja.

Dades de meteoclimatic.com.