Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 7 d’octubre del 2010

Imatges del sud de Tenerife


La vila de Candelaria amb mar de fons i boires a les muntanyes.

Recentment he pogut realitzar una petita escapada a les Illes Canàries, concretament a la part sud de Tenerife, lloc on encara em restaven alguns indrets per visitar, juntament amb la illa veïna de la Gomera.
Què dir d'aquest magnífic arxipèlag, famós pel clima agradable que hi impera la major part de l'any. La rebuda que vaig tindre a l'arribar va ser amb temperatures d'uns 25/26 cº durant el dia i unes mínimes tropicals d'uns 20/22 cº., l'ambient de platja amb aquestes temperatures estava assegurat, no obstant, pels que busquem altres experiències, cal dir que la grandesa d'aquest indret es troba en l'àmplia oferta d'espais naturals i de zones protegides que hi podem trobar. A més, pels afeccionats a la meteorologia i a la natura en general, és un indret excepcional per a l'observació dels núvols i dels curiosos fenòmens meteorològics que s'hi poden trobar. Tot seguit us poso algunes fotografies dels celatges que he pogut observar, on els núvols baixos formats gràcies als vents humits del mar i també la calitja procedent del Sàhara, en són els protagonistes.


Sortida de sol a los Cristianos (Arona).


Núvols baixos a la Punta de la Rasca.


Núvols baixos engantxats a les muntanyes que envolten Arona.


Núvols baixos a la Playa de los Cristianos.


Palmera i sol a la Playa de las Américas.


Posta de sol des de la Playa de las Américas amb el cel marronós degut a la calitja (pols en suspensió). Al fons a la dreta s'entreveu la silueta de l'Illa de la Gomera.






Termòmetre de carrer marcant 25 cº a les 10 de la nit.