Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 12 de juliol del 2013

Previsió per la Copa del Món de Triatló

Palamós serà la seu de la Copa del Món de Triatló aquest cap de setmana. Vegeu enllaç: http://www.palamos.cat/palamos/ajuntament/punts.aspx?punt=p45


La Copa del Món de Triatló que es disputarà aquest cap de setmana estarà marcada per un temps dominat pel sol i la calor, igual com les darreres jornades, però amb algun petit matís que tot seguit podreu veure a la previsió més detallada.

Aquest dissabte, a Palamós hem d'esperar un dia calorós i assolellat, amb algun núvol alt decoratiu al matí, a més, a la tarda el cel pot veure's mig ennuvolat per l'arribada dels núvols d'alguna enclusa de les tempestes que es poden formar al Pirineu i Prepirineu.
La temperatura rondarà els 25/27ºC al migdia, amb un marcat grau d'humitat que accentuarà la xafogor.

El vent en el nostre sector costaner bufarà fluixet amb component sud o restarà en calma durant el matí. A partir del migdia pot bufar vent de garbí o migjorn a 5/10 nusos. A la tarda s'espera vent fluixet de direcció variable. Al vespre i a la nit quedarà vent fluixet del nord o calma.

A mar en el nostre sector costaner, durant el matí caldrà espera mar plana o arrissada. Al migdia i a primeres hores de la tarda hi haurà un xic de marejol. Al vespre/nit quedarà mar arrissada.


Mapa de vent i temperatura en superfície previst per dissabte a les 14:00h.


Diumenge, a Palamós es mantindrà el temps de ple estiu.
El cel es veurà dominat pel sol, tot i l'aparició de nombrosos núvols alts i mitjans que l'enterenyinaran.
La temperatura màxima serà similar al dia anterior.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord-est i est, a 8/10 nusos de mitjana, durant el matí. A la tarda s'espera vent de garbí o migjorn, amb estones de xaloc, a 10/12 nusos de mitjana. A la nit hi haurà vent del nord a 5/10 nusos.

A mar tindrem marejol prop de la costa al llarg de tot el dia.


Mapa de vent en superfície previst per diumenge a les 14:00h.