Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 22 de juliol del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de nuvolusitat de tipus baix prevista per dissabte a les 15:00 h.


Aquest dissabte a Palamós, preveiem que puguin tornar a aparèixer abundants núvols baixos, sobretot a la tarda, tot i alguna clariana. A la resta de la demarcació, s'espera un dia similar, amb algunes clarianes. Pot caure alguna roina, al llarg de la nit de divendres a dissabte a prop de la Serralada Transversal., indepentdentment, al llarg de la tarda es poden tornar a reproduir alguns petits ruixats cap al Ripollès i Serralada Transversal.

La temperatura màxima pot rondar els 24/26ºc a l'interior, els 22/24ºc a la costa i els 16/20ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 16/18ºc a la costa, fins a 12/14ºc a l'interior i fins 4/11ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 12/16 nusos, al llarg de la nit/matinada de divendres a dissabte., mar endins hi haurà tramuntana a 25 nusos. Al matí tindrem vent en calma o vent fluix variable. A la tarda hi haurà vent fluix de garbí. A la nit s'espera que torni el vent de tramuntana a 10/15 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb marejol arran de costa i maror o forta maror endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí hi haurà mar arrissada arran de costa i marejol mar endins, amb àrees de maror. A la tarda tindrem la mateixa situació. A la nit hi haurà maror o forta maror mar endins i marejol arran de costa.


Aquest diumenge a Palamós, esperem un dia amb núvols i clarianes, seguint la tònica de les darreres jornades. A la resta de la demarcació s'espera un dia molt semblant, amb més estones de sol a la costa nord. Aquests núvols es poden fer més gruixuts cap al Ripollès i a la Serralada Transversal i deixar algun plugim o petit ruixat.

La temperatura màxima pot rondar els 23/26ºc a l'interior, els 21/23ºc a la costa i els 15/20ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 16/18ºc a la costa, fins a 11/15ºc a l'interior i fins a 4/10ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 8/10 nusos, al llarg de la matinada de diumenge. Al matí tindrem vent fluix de direcció variable. A la tarda hi haurà vent fluix de garbí, amb mestral a 25 nusos al Cap de Creus. A la nit s'espera que torni el vent de tramuntana a 10/15 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins. A la tarda tindrem mar arrissada o marejol arran de costa i marejol o maror mar endins. A la nit hi haurà maror o forta maror mar endins i marejol arran de costa.