Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 29 de juliol del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa d'alçada significant de l'onatge previst per dissabte al migdia.


Aquest dissabte a Palamós s'espera un dia marcat altre vegada pels núvols baixos, tot i alguna clariana esporàdica. Pot caure algun petit ruixat o algun plugim a partir del migdia i fins al vespre, llavors hi haurà l'obertura de clarianes. A la resta de la demarcació es preveu una jornada marcada pels núvols i per la inestabilitat, sobretot a la tarda, amb l'aparició d'alguns ruixats o alguna tempesta, especialment a l'interior de la Selva, Garrotxa o Ripollès, arribant de forma més feble a altres indrets., cap a l'Alt Empordà hi hauran més estones de sol.

La temperatura màxima pot pujar fins a 26/30ºc a l'interior, fins a 24/26ºc a la costa i fins a 15/22ºc al Pirineu. Mínima sense canvis.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord i oest, o restarà en calma, al llarg de la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí tindrem vent fluix de garbí igual com a la tarda. A la nit tindrem tramuntana a 10/15 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada o calma arran de costa i marejol mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí i a la tarda hi haurà la mateixa situació. A la nit hi haurà mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins.


Aquest diumenge a Palamós es preveu un dia amb més sol que dies enrera, tot i que encara es pot presentar algun interval de núvols baixos. No es preveu pluja. A la resta de la demarcació poden aparèixer molts núvols, especialment a l'interior., a més, també pot caure algun ruixat de tarda, sobretot cap al Ripollès, Garrotxa o Selva.

La temperatura pot pujar fins a 25/30ºc a l'interior, fins a 24/26ºc a la costa i fins a 16/24ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 18/20ºc a la costa, fins a 14/16ºc a l'interior i fins a 9/13ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 8/12 nusos durant la matinada del diumenge. Al matí tindrem vent de garbí a 6/8 nusos. A la tarda s'espera vent de garbí a 10/14 nusos. A la nit tindrem vent fluix de direcció variable.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins, durant la matinada del diumenge. Al matí hi haurà mar calma o arrissada arran de costa i marejol mar endins. A la tarda tindrem marejol arran de costa i maror mar endins. A la nit hi haurà mar arrissada o calma arran de costa i marejol mar endins.