Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 7 de gener de 2009

Enfarinada a les Gavarres


Foto del cim del Montagut(269m) aquest matí.


Finalment, tot i alguns flocs de neu anecdòtics arran de mar, que s'han vist a llocs com Blanes o Tossa., la neu a la nostre població només ha fet acte de presència a uns 100 m d'alçada. A partir dels 200 m ha començat a quallar, com per exemple, a la zona del Puig Cargol, o al Montagut, a les Gavarres, on les muntanyes s'han cobert de neu., això sí, amb gruixos poc importants, arribant fins als dos centímetres que hi havien al cim del Montagut.
Cal dir que al moment de màxima precipitació, ahir al vespre, teníem 2,5ºc de temperatura, només que els termòmetres haguéssin baixat un parell de graus més, hagués nevat fins a la platja.
La precipitació recollida va ser de 2 mm tots en forma d'aigua.
Sembla però, que el mes de gener es vol continuar mostrant força mogut, ja que a partir de demà, tindrem un nou canvi de temps, amb més núvols que es traduiran en una nova nova llevantada., de cares a divendres, això sí, amb la cota de neu una mica més alta. Caldrà estar atents.
Tot seguit us deixo unes fotos realitzades per jo mateix aquest matí :


Foto de la zona del Puig Cargol (362m).Vista de la Plaça de les Bruixes.Pí mort cobert de neu.Formes capritxoses de la neu.Arboç cobert de neu (Montagut 269m).Càdec cobert de neu (Montagut 269 m).Dades actuals:

5,1ºC
51 % hr
1012 hPa
mínima 0.9ºC
cel amb alguns cirrus
vent fluix de tramuntana