Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 29 de juny del 2009

Cançó a la Terra



Avui vull dedicar aquest article al recentment desaparegut Michael Jackson , el "Rei del pop", tal com el batejà l'actriu Elizabeth Taylor.
El videoclip que us poso, pertany a la cançó "Earth Song" (cançó a la Terra) i és una aferrissada denúncia dels excessos que ha comès l'home al nostre planeta.

Earth Song és una cançó que forma part de l'àlbum History, presentat a l'any 1995. Aquest single va vendre 3.5 milions de còpies a tot el món, sent el quart més venut de la seva carrera, el qual va romandre durant 6 setmanes com a número 1 al Regne Unit.

El videoclip, plé d'imatges impactants, ens ensenya l'explotació desmesurada dels recursos de la Terra, com la destrucció de la Selva Amazònica., també denúncia la guerra dels Balcans, la fam a l'Àfrica o les matances d'espècies animals, com els elefants o les foques., matances amb l'única finalitat de satisfer la cobdícia d'uns pocs. Sens dubte, és tota una mostra de les misèries de la humanitat.
Des del punt de vista meteorològic, hi podem veure uns efectes especials que ens mostren molts fenòmens, com per exemple, una tempesta d'abast planetari, semblant a un gran huracà on podem veure vents desfermats, aixecant remolins de pols i llamps imponents, tot això, fins que el Planeta retorna a la normalitat.



Aquest video fóu nominat als " Grammy Award " de l'any 1996 com a millor videoclip.

Crèdits del videoclip:

Vocalista i cors: Michael Jackson
Escrit i compost per : Michael Jackson
Producció : Michael Jackson i David Foster
Piano : David Paich
Bateria: Guy Pratt
Remasteritzat i reciclat per: Hani

Per saber més sobre la vida de Michael Jackson us deixo l'enllaç de la wikipèdia, on hi ha un molt bon treball al respecte:

http://es.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

Descansi en pau.