Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 5 de juny de 2009

Previsió per dissabte i diumenge


Imatge dels Cumulus congestus que avui ens han deixat quatre gotes.

La previsió per aquest dissabte, és que aquesta nit ens pugui caure algun ruixat poc important. Ens llevarem amb cels coberts i possibilitat de precipitacions que no acumularan molts litres, a tot estirar entre 1/5 mm., els vents seran de component sud a uns 10 nusos al llarg de tota la jornada, aixecant maror.
La nuvolusitat de tipus baix i els núvols mitgencs, ens acompanyaran la majoria d'hores, això sí, menys abundants durant la tarda.

Mapa de precipitacions del model MM5 on s'observa la possibilitat d'algun ruixat demà al matí :Per diumenge es preveu un temps semblant al de dissabte, però sense precipitacions, amb vents que continuaran bufant del sector sud, amb una sensació de xafogor força elevada.
També pot aparèixer algun núvol baix passatger, però amb el sol com a protagonista. Les temperatures màximes recuperaran el parell de graus que hagin pogut perdre el dissabte.

Mapa del vent que bufarà a les nostres costes, aquest dissabte. Observeu com podrà arribar als 10/15 nusos de xaloc :Dades actuals :

19.9 ºC
1001 hPa
95 % hr
màxima 25.7 ºC
mínima 17.3 ºC
pluja: 0.5 mm
cel cobert
vent fluix de garbí