Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 30 de novembre de 2009

Imatges de la garbinada


Foto d'un nombrós grup de practicants de kitesurf.


El fort vent del SW que va bufar amb cops de més de 30 nusos aquests darrers dos dies, va donar ales als practicants del windsurf i del kitesurf, dues modalitats de vela molt arrelades a la Badia de Palamós. El kitesurf, el qual s'ha posat molt de moda els darrers anys, va congregar un gran nombre de practicants, donant una bonica estampa de colors, degut a l'estel multicolor que utilitzen els esportistes per propulsar la planxa sobre la qual es desplacen.

Tot seguit veureu un petit recull de les imatges que va donar la garbinada aquest dissabte passat.

Imatge d'un grup de kitesurfistes gaudint del vent, observeu com un
realitza un salt acrobàtic, símptoma del fort vent que bufava:

Primer plà d'un esportista anant a gran velocitat, observeu també els nombrosos blancalls aixecats pel llebeig:
Un altre dels trets distintius del fort vent de llebeig que bufava, va ser la notable alteració marítima que va haver-hi, amb maror a tota la Badia i forta maror mar enfora.

A la següent imatge, observeu com la mar de vent tenia ones suficientment grans com per alçar-se per sobre el Moll de Ponent:
Primer plà d'una gran onada de més d'un metre impactant contra el moll de ponent:En aquesta foto es veu com també hi havien windsurfistes amb alguna gavina que s'ho mirava des de les altures:
Imatge del fort onatge de llebeig impactant contra les roques de sota el Far i contra els blocs de l'espigó del Moll Nou: