Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 10 de maig del 2011

Butlletí climàtic del mes de març


El març va estar marcat pel temporal hi va haver entre els dies 12-16.


Per fi ha sortit el butlletí definitiu del mes de març. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, "el mes de març del 2011 ha estat termomètricament normal a gran part del país, si bé a punts de la conca de Tremp, interior de Catalunya i litoral central el mes ha estat lleugerament càlid. En canvi, al massís dels Ports i a punts del quadrant nord-est el mes ha estat fred.
Pluviomètricament, el mes ha estat molt plujós a gran part del territori, a excepció d'àmplies zones del quadrant nord-occidental, on el març ha estat plujós. El mes de març ha estat, en general, poc ventós."

Pel que fa a Palamós, tal i com ja us vaig avançar, durant el passat mes de març van caure 99,4 mm., això significa que va ploure el doble del que marca la mitjana climàtica, situada en 50 mm.
A la resta del Baix Empordà també va ploure el doble del que marca la mitjana.

En referència a la temperatura mitjana, aquesta ha estat de 9,5ºc, per tant, ha sigut 0,5ºc més baixa del que marca la mitjana climàtica, situada en 10ºc.
Pel que fa a la resta de la comarca, la temperatura mitjana ha estat lleugerament inferior a l'extrem nord-oest i a la part sud de la zona costanera.

Per veure el butlletí climàtic sencer accediu al següent enllaç:

butlletí climàtic del mes de març