Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 28 de juliol del 2015

La pitjor tempesta en un mes de juliol des de l'any 1901 a Holanda





El passat dissabte 25 de juliol, un avió de passatgers de KLM va protagonitzar un complicat aterratge enmig d'una violenta tempesta a Amsterdam. El Boeing 777 es gronxava d'un costat a l'altre, castigat per forts vents quan s'aproximava a l'aeroport de Schiphol.

El vídeo que obre aquest article mostra l'habilitat dels pilots per aterrar l'avió, amb capacitat per a 300 passatgers, tot i les difícils condicions atmosfèriques.
La perillosa tempesta va deixar un mort a Holanda, després que un home fos aixafat per un arbre que va caure sobre el seu cotxe.

Aquesta ha sigut la pitjor tempesta viscuda en un mes de juliol en 114 anys, des que van començar els registres el 1901, el temporal, a més, va provocar destrosses en autopistes i retards en els aeroports.

El centre nacional de meteorologia d'Holanda (KNMI) va emetre una alerta vermella per a les províncies costaneres, alhora que es van detectar vents de més de 120 quilòmetres per hora.
S'ha recomanat no passejar pels boscos, ja que encara queden moltes branques trencades que no han caigut dels arbres i que la Comissió Forestal espera retirar properament.
Tampoc ha sobreviscut un til·ler plantat a Soest, a l'any 1898, per commemorar la coronació de la reina Guillermina.