Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 11 de febrer del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa sinòptic previst per diumenge a la tarda. Observeu com l'anticicló s'ha desdibuixat.


Aquest dissabte a Palamós tornaran a aparèixer molts núvols baixos, boires altes o boirines fins a migdia., la resta de jornada es poden mantenir intervals de núvols baixos amb predomini del sol.

La temperatura pot pujar fins a 10/12ºc a la costa, fins a 12/16ºc a l'interior i fins a 6/10ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 4/6ºc a la costa, fins a -2/2ºc a l'interior i fins a -4ºc/-2ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component variable fins la matinada de dissabte, llavors quedarà vent en calma o molt fluix de direcció variable. Al matí tindrem vent en calma o molt fluix de direcció variable. A la tarda hi haurà garbí a 6/8 nusos. A la nit amainarà.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins fins la matinada de dissabte, llavors quedarà mar arrissada arran de costa i marejol mar endins. Al matí hi haurà mar calma o arrissada. A la tarda hi pot haver mar arrissada o marejol. A la nit tindrem mar arrissada.



Aquest diumenge es mantindrà la nuvolusitat abundant de tipus baix a primeres hores del dia i també al llarg de la tarda.

La temperatura pot pujar fins a 10/12ºc a la costa, fins a 14/16ºc a l'interior i fins a 2/8ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 4/6ºc a la costa, fins a 0/2ºc a l'interior i fins a -4/0ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud-oest a uns 6/8 nusos durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem garbí a 12/16 nusos. A la tarda hi haurà garbí a 16/20 nusos. Al llarg de la nit pot continuar el vent de sud-oest a 12/15 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada o marejol fins la matinada de diumenge. Al matí el mar s'anirà alterant fins arribar a maror generalitzada. A la tarda hi pot haver maror generalitzada. Durant la nit es mantindrà la maror (ones d'1m). Precaució amb la navegació.



Mapa de vent en superfície previst per diumenge a la tarda. Observeu com tindrem garbinada.