Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 26 de setembre del 2009

Previsió pel cap de setmana



Per avui dissabte a Palamós hem de preveure un dia bàsicament assolellat, amb tendència a l'aparició d'alguns núvols baixos i alts, de cares a la tarda.
Les temperatures es preveuen un parell de graus més baixes que ahir, arribant als 22/25 ºC a la costa i als 26/29 ºC a l'interior de la província, les mínimes es preveuen iguals o una mica més altes.

Al mar, hem de preveure marejol a prop de la costa i maror mar en fora, els vents seran de gregal al matí a uns 14 nusos, girant a llevant a uns 5 nusos entrada la tarda., tindrem calmes a partir del vespre.

Les úniques precipitacions s'esperen a la Cerdanya i al Ripollès a partir de la tarda, les quals poden ser moderades i acompanyades de tempesta.



Mapa de vent en superfície per avui. Model WW3.

Per diumenge esperem un dia amb nuvolositat variable, més abundant a la tarda, però amb estones de sol al matí.

Els vents seràn de gregal d'uns 10 nusos de força, al principi i final de la jornada, a les hores centrals del dia s'espera que bufi llevant, alterant l'estat de la mar amb maror generalitzada.

Les temperatures no experimentaran grans canvis.

A les comarques gironines, hi ha la possibilitat d'alguns ruixats o tempestes moderats, a la zona de les Alberes, Alta Garrotxa i punts del Ripollès, precipitacions que podrien arribar molt desgastades a mitja tarda a punts de la costa empordanesa.


Mapa d'onatge previst per diumenge. Model WW3.