Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 10 de setembre de 2021

Toni Izquierdo (Restaurant Mas dels Arcs) i Xavi Miró (pescador de gamba de Palamós)

 

"De la Llotja a la Cuina" és una iniciativa que busca la valorització del peix del litoral de la Costa Brava i el foment de la relació pescadors, peixaters i cuiners, a través d'un programa d'accions desenvolupat pel col·lectiu de La Cuina de l'Empordanet. L'objectiu és aprofitar el poder de prescripció dels cuiners del col·lectiu per posar en valor l'atractiu gastronòmic del peix de pesca local, amb incidència tant en la demanda de peix als restaurants com en la compra particular. Així mateix, es vol potenciar la cuina del peix al Baix Empordà i la seva utilització de producte de km 0. "De la Llotja a la Cuina" és una operació cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca, que compta amb la col·laboració del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava.