Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 29 de desembre del 2010

Mala visibilitat i nuvolusitat abundant


Imatge dels núvols baixos i la mala visibilitat que hem tingut avui.


Tal i com es preveia, el dia d'avui s'ha presentat amb nombrosos núvols baixos i mitjos, amb algunes boirines, que han propiciat una mala visibilitat del paisatge, a més, degut a la inversió tèrmica i la manca de vent, el fum de les cremes agrícoles es quedava a prop del terra, donant un aspecte encara més emboirat. La temperatura màxima s'ha recuperat lleugerament, amb un valor de 12,2 cº, la temperatura mínima s'ha recuperat amb més ganes, ja que ha baixat fins a 6,2 cº.
El vent ha bufat molt fluix i amb direcció nord a la matinada i amb direcció est durant les hores centrals del dia, amb una ratxa màxima de només 11 km/h de direcció est. L'estat de la mar s'ha mantingut amb una mica de marejol, amb mar de fons de sud, al llarg de tot el dia.
La humitat relativa ha oscil.lat per la banda alta, amb un màxim del 95 % i un mínim del 84 %.
La presió atmosfèrica s'ha mogut entre els 1019 hpa i els 1021 hpa. Dades de meteoclimatic.com.


Previsió per aquest dijous


Aquest dijous a Palamós i a la resta de demarcació, tindrem nuvolusitat abundant, més important amb el pas de les hores., no és descartable que s'escapi alguna roina o plugim a la costa i en algun punt del Ripollès, a més, els bancs de boira poden ser molt nombrosos.

La temperatura pot pujar fins a 12/14 cº a la costa i Empordà, fins a 10/12 c º a l'interior i fins a 6/8 cº al Pirineu, amb temperatures més baixes a les valls. La mínima pot baixar fins a 4/7 cº a la costa, fins a 1/4 cº a l'interior i fins a -4/0 al Pirineu, amb més fred a les valls.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix del sud-est o hi haurà calma, fins la matinada de dijous. Al matí tindrem xaloc a uns 6/8 nusos. A la tarda hi haurà vent de llevant o xaloc a uns 6/8 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb una mica de marejol, amb mar de fons de sud-est fins la matinada de dijous. Al matí tindrem la mateixa situació i a la tarda hi haurà marejol arran de costa i una mica de maror mar endins, amb mar de fons de sud-est.