Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 11 de desembre del 2010

Previsió pel cap de setmana


Mapa sinòptic previst per avui. Observeu com estarem sota el domini de l'anticicló.


Avui dissabte tindrem un dia assolellat, amb el pas d'alguns núvols alts durant la tarda.

La temperatura pujarà fins a 12/15 cº a la costa, fins a 14/16 cº a l'interior i fins a 10/12 cº al Pirineu. La temperatura mínima baixarà fins a 4/6 cº a la costa i fins a -2/2cº a l'interior i Pirineu., amb més fred a les valls que a les muntanyes.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix, amb component nord durant el matí, fins quedar en calma a migdia. A la tarda hi haurà vent de garbí a 6/10 nusos. A la nit amainarà.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar calma o arrissada i amb marejol mar endins, durant el matí. A la tarda hi haurà mar arrissada amb marejol mar endins.


Aquest diumenge tindrem un dia assolellat, amb intervals de núvols alts més importants al matí que a la tarda. Poden aparèixer boires matinals a les fondalades interiors.

La temperatura no tindrà grans canvis.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component oest o estarà en calma, durant la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí hi haurà vent fluix de component variable. A la tarda entrarà vent de provences a uns 10/12 nusos. A la nit el vent del nord pot bufar a uns 15/20 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar calma o arrissada arran de costa i una mica de marejol mar endins, durant la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí tindrem la mateixa situació igual com a la tarda. A la nit hi podrà haver marejol arran de costa i maror mar endins.