Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 31 de març de 2010

Núvols des de l'avióDurant el darrer viatge que vaig fer a principis de mes, vaig poder captar algunes imatges dels núvols vistos des de l'avió.
Concretament, la fotografia que encapçala aquesta entrada, és una imatge de les greus inundacions que va patir el sud d'Espanya. Si us hi fixeu, gràcies a l'obertura d'una clariana, durant l'estona en que l'avió sobrevolava Andalusia, es pot veure com les aigües dels rius tenen un color marronós, juntament amb els terrenys propers completament inundats.

Una altre fotografia presa sobre Andalusia, observeu el primer plà d'unes boniques nuvolades i com es veu un riu de color marronós:A la fotografia següent, es veu un mar de núvols, possiblement altostratus o estratocúmulus, d'on sobresurten com una mena d'illes, formades segurament per cúmulus congestus o cumulunimbus:En aquesta altre fotografia, presa a sobre l'Atlàntic, es veuen varis nuclis convectius de gran desenvolupament vertical, possiblement es tracti de cúmulus congestus o cumulunimbus:Totes les fotografies es poden ampliar fent click a sobre d'elles.