Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 20 de desembre del 2009

S'acaba l'onada d'aire fred



Aquesta passada nit, podem dir que ha estat la traca final de l'onada d'aire fred que ens ha estat afectant. Això és degut al canvi de situació que experimentarem, si fins ara teníem vents del nord que ens portaven tot l'aire fred del centre d'Europa, a partir de demà ens visitaran tot un reguitzell de fronts procedents del sud i oest de la Península, aquests fronts aniran acompanyats de vents del sud/oest molt més temperats amb alguna precipitació poc important, sobretot aquest dilluns.

Així doncs, les temperatures mínimes més destacables d'avui a la provincia, segons el SMC, són els -14,5 cº de Das (Cerdanya), els -13,7 cº d'Ull de Ter (Ripollés) o els -10,8 cº de Fornells de la Selva, a Girona capital s'ha arribat als -7,2 cº.

Al Baix Empordà podem trobar els següents valors:

Monells -7,9 cº
La Bisbal -7,8 cº
Serra de Daró -6,6 cº
Castell d'Aro -5,1 cº
Calonge -3,5 cº
Palafrugell -2,7 cº
Palamós -0,2

Un altre efecte destacable d'aquesta situació meteorològica va ser la suspensió ahir de la jornada de regates de la Christmas Race, degut al fort vent de tramuntana i l'ambient gèlid, per més informació fer clic al següent enllaç : http://www.christmasrace.org/index.asp?idioma=_cat


Dades actuals :

8,2 cº
51 % hr
1013 hpa
mínima -0,2 cº
cel amb St. 1/8
vent S/W 10 nusos