Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 11 de setembre del 2016

Que tingueu un bona i reivindicativa Diada Nacional de Catalunya

Una bandera estelada de 24 metres quadrats llueix des d'ahir dissabte al giratori l'Onada, a més, l'acte d'hissar la bandera coincidí amb la posta de sol. Font: Twitter ANC Palamós

Ahir dissabte, coincidint amb la posta de sol, l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós i Sant Joan, va hissar una bandera estelada de 24 metres quadrats al giratori de l'Onada (la gran rotonda que hi ha sortint de l'autovia C-31 a prop del Mas Gorgoll).
La bandera estelada, recentment estrenada, està situada al capdamunt d'un pal de 18 metres d'alçada i passa a incrementar la llista d'estelades que trobem a les entrades de nombroses poblacions del Baix Empordà, i en d'altres indrets de la demarcació gironina.

L'ANC s'encarregà de pagar la bandera i l'Ajuntament de Palamós va comprar i col·locar el pal, el qual ha costat 2.500 euros.
L'ANC, d'acord amb l'Ajuntament, ja fa temps també va posar un pal amb una estelada a la plaça de Catalunya. D'altra banda, les dues entitats també van acordar la instal·lació de tres rètols en els accessos al terme municipal, on es pot llegir 'Municipi per la Independència'. Un està situat a l'entrada venint des de Sant Antoni de Calonge, just després del giratori de la piscina mancomunada, el segon es troba a l'entrada per Sant Joan, i el tercer a l'accés a Palamós per la C-31, venint de Palafrugell.