Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 14 de juny del 2010

Previsió per avui


Onatge previst per la nit de dilluns a dimarts. Observeu com tindrem marejol arran de costa i maror mar endins, degut a la tramuntana.

Avui dilluns a Palamós, tindrem un dia marcat pels intervals nuvolosos de tipus alt i mig durant el matí juntament amb clarianes. El cel quedarà més tapat a partir del migdia, però amb aparició de noves clarianes a partir de mitja tarda. No es pot descartar que puguin caure quatre gotes a la tarda.
A l'interior de la provincia, en el sector comprés entre el Ripollés i la Garrotxa ja podran caure els primers ruixats. Aquests ruixats juntament amb alguna tempesta localment intensa, es podran fer més extensos al llarg de la tarda acumulant quantitats d'entre 30/40 mm. acompanyades amb calamarsa, en punts del nord del Gironés, a la Garrotxa, a prop del Montseny-Guilleries i al nord del Ripollés. Aquests ruixats arribaran més desgastats a l'Alt Empordà inclús a la costa.

El vent a Palamós bufarà de gregal a primeres hores, girant a partir del migdia a xaloc o llevant fins a primeres hores de la tarda, a uns 4/8 nusos.
A partir de mitja tarda entrarà la tramuntana a uns 12/14 nusos, aquest vent del nord apretaria una mica més durant la nit de dilluns a dimarts, arribant a ratxes de 20 nusos al nord del Cap de Begur.
Al mar trobarem entre mar arrissada i marejol al matí, amb una mica de mar de fons del sud., al llarg de la tarda tindrem marejol arran de costa i maror mar endins, amb ones de direcció nord. Durant la nit es mantindrà la maror a tot el nostre sector, amb àrees de forta maror al nord del Cap de Begur.

La temperatura màxima arribarà als 20/21 cº a la costa i als 24/26 cº a l'interior.