Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 5 d’octubre del 2010

La neteja del litoral


Un tram del litoral de Palamós.

La recollida de brossa que es va realitzar el passat diumenge, es va centrar en les platges de Castell i les cales properes i, també la platja del Morro del Vedell.

En total, una vuitantena de persones, que prèviament s'havien inscrit a les oficines de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós, varen participar d'aquesta jornada.

Les tasques de recollida es van diversificar en tres modalitats: la neteja del litoral en caiac o a peu, realitzat a la zona de Castell i el seu àmbit; i la neteja submarina, que va tenir lloc davant la costa de la platja del Morro del Vedell i sota Ca la Margarida.

400 QUILOS DE BROSSA MAJORITÀRIAMENT PLÀSTICS

Mitjançant aquesta activitat, que es va voler realitzar un cop finalitzat l'estiu i per tant després del període estacional amb més impacte sobre aquests espais, es va poder recollir un total de 400 quilos de brossa, majoritàriament residus de plàstic, però també es destaquen bidons, tubs, pneumàtics o restes d'embarcacions.

Un cop recollida tota la brossa l'activitat es va tancar al migdia amb un refrigeri per a tots els participants.

La jornada de voluntariat per la neteja del litoral palamosí va comptar amb la col.laboració de les empreses: Kayaking Costa Brava, Formigues Sub, Dive Center Palamós i H2O Diving Center.

Font : http://www.palamos.cat/