Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 29 de juny del 2013

Previsió pel cap de setmana

Mapa sinòptic previst per avui dissabte a les 20:00h.


Avui dissabte, a Palamós preveiem un dia càlid i xafogós, amb un domini de l'ambient assolellat, però amb alguns intervals de núvols alts i mitjans, i també alguns de baixos, més destacats a la tarda.

La temperatura màxima pot ser més alta que el dia anterior. Aquesta rondarà els 26/29ºC a l'interior de la comarca i els 23/25ºC a la costa.

El vent al nostre sector costaner, durant aquest matí bufarà fluixet amb component sud o restarà en calma. A la tarda bufarà vent fluix de garbí o migjorn. A la nit tindrem vent fluix de tramuntana.

A mar en el nostre sector costaner esperem mar arrissada o un xic de marejol al llarg de les properes hores. Mar endins hi haurà forta maror. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins, igual com a la nit.


Mapa de vent en superfície previst per avui a les dues de la tarda al golf de Lleó.
Font: http://www.woespana.es/navegar/viento.


Aquest diumenge, a Palamós esperem un dia calorós, amb domini del sol, tot i que tindrem alguns núvols baixos decoratius, més abundants de bon matí.

Les temperatures, tan les mínimes com les màximes, seran una mica més altes respecte al dia anterior, amb xafogor marcada.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord, durant la matinada de diumenge., mar endins i al nord del cap de Begur pot bufar a 15/20 nusos, amb ratxes superiors. Al matí tindrem vent fluixet del sud i moltes estones de calma. A la tarda hi haurà vent de garbí a 8/10 nusos de mitjana. A la nit hi haurà aire de tramuntana o vent en calma.

A mar tindrem marejol arran de costa durant la matinada de diumenge., mar endins hi haurà forta maror. Al matí esperem mar arrissada o marejol arran costa i maror o forta maror mar endins. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i maror mar endins. A la nit esperem mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins, amb mar de fons del nord.