Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 13 de novembre del 2010

Previsió pel cap de setmana


Mapa de vent i temperatura en superfície. Observeu com avui es pot arribar als 22/24cº a l'interior de Girona.


Avui dissabte es preveu que ens acompanyin el sol i les temperatures agradables, només amb l'aparició d'alguns núvols alts decoratius i alguns núvols baixos a partir del vespre. No s'espera pluja. Independentment, poden quedar alguns bancs de boira matinal a les zones fondes de l'interior, que es dissiparan ràpidament.

La temperatura màxima pot enfilar-se fins als 22/24cº a l'interior i fins als 18/20cº a la costa.

El vent bufarà de component sud-oest durant el matí a tot el nostre sector costaner, a uns 12/15 nusos. A la tarda tindrem garbí a uns 16/20 nusos, amb ratxes superiors.

L'estat de la mar durant aquest matí començarà amb mar arrissada, però anirà augmentant a marejol arran de costa, amb progressiva maror mar endins. A la tarda tindrem maror generalitzada (ones de 0,6/0,9 m).


Mapa de superfície amb fronts, previst per la nit de diumenge. Observeu com s'acosta un front que ens creuarà dilluns.


Demà diumenge es preveu un dia amb predomini del sol, no obstant, degut a l'acostament d'un front poden aparèixer nombrosos núvols alts i mitjos al llarg del dia i en algun moment poden tapar una mica el sol., a més, de cares a la tarda també pot aparèixer algun núvol baix. No es preveu que plogui. La temperatura no experimentarà grans canvis.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud-oest al llarg de la nit/matinada de dissabte a diumenge, a uns 10/12 nusos, superior al nord del Cap de Begur. Al matí de diumenge bufarà garbí a uns 12/14 nusos. A la tarda es mantindrà el garbí a uns 12 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, durant la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí de diumenge tindrem entre marejol i maror arran de costa, amb maror mar endins (ones de 0,6 m), amb mar de fons de sud-oest. A la tarda hi haurà la mateixa situació.