Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 19 de febrer de 2012

Imatges de la Rua de Carnaval i dades del temps
Una vegada més, la Grandiosa Rua del Carnaval de Palamós va ser tot un èxit degut a l'ambient festiu que s'hi respirava, la gran imaginació i dedicació en la realització dels vestits i les coreografies, juntament amb les ganes de gresca i xerinola dels milers de figurants i espectadors que gaudiren de la desfilada.

El bon temps, tal com es preveia, va acompanyar el bon desenvolupament de la festa. A l'inici de l'esdeveniment la temperatura rondava els 12º C, amb un cel serè, un 80 % d'humitat i vent de garbí a uns 15 km/h de mitjana al sector proper al Passeig del Mar.

Unes 60 colles carnavalesques, repartides entre una vuitantena de carrosses i comparses, la majoria provinents de la nostre vila, però acompanyades per algunes vingudes d'altres poblacions, com Llagostera, Calonge o Sant Feliu de Guíxols, van desfilar pels carrers de la nostre vila. Degut a la gran afluència de públic, l'organització de l'esdeveniment va ubicar vuit mil cadires distribuïdes pels carrers on passava la Grandiosa Rua.


Breu resum en imatges d'alguns dels grups que van desfilar ahir dissabte:

Dades d'ahir dissabte a Palamós:

Temperatura màxima 12,1º C., temperatura mínima 3,6º C.
Humitat relativa màxima 91 %., mínima 69 %.
Vent de garbí a uns 15 km/h de mitjana a la tarda., ratxa màxima 29 km/h.
Pressió atmosfèrica màxima 1023 hpa., mínima 1019 hpa.
Estat de la mar amb mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins.
Estat del cel amb algun núvol baix decoratiu al matí serè a la tarda.