Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 29 de juny de 2012

Cel encalitjat i núvols baixos matinals


Imatge dels núvols baixos matinals que hem tingut avui amb boira a Les Gavarres. Fotografia mostrada a l'Espai del Temps de TV3 d'aquest migdia.


Avui divendres a Palamós ens hem llevat amb el cobert per núvols baixos, boirines i boires a Les Gavarres, situació que ens evoca el canvi de temps previst per diumenge, on els ruixats i les tempestes poden proliferar en molts punts...a veure si la dita ho encerta "Boira a Les Gavarres, aigua a samalades"
Pel que fa a les temperatures d'avui divendres 29 de juny, temperatura màxima 26,6ºC, mínima 21,2ºC. Estat del cel amb abundants núvols baixos i boirines al matí, juntament amb molta calitja. Estat de la mar amb marejol arran de costa i maror mar endins, amb mar de fons de xaloc. Vent de component sud i est a 10km/h de mitjana, ratxa màxima 26km/h.
Pressió atmosfèrica màxima 1011hPa, mínima 1010hPa. Humitat relativa màxima 95%, mínima 72%.Posta de Sol d'avui divendres amb cel marronós degut a la pols en suspensió existent a l'atmosfera.
La posta de Sol d'ahir dijous també denotava pols en supensió. Imatge mostrada a l'Espai del Temps de TV3 d'avui al migdia.


Pel que fa a les dades d'ahir dijous 28 de juny a Palamós., temperatura màxima 26,3ºC, mínima 21,9ºC. Estat del cel asserenat, amb calitja i algun núvol baix anecdòtic. Vent de component sud-oest i sud-est a 10km/h de mitjana, ratxa màxima 39km/h SO. Estat de la mar amb mar arrissada o marejol arran de costa i marejol o maror mar endins. Pressió atmosfèrica màxima 1013hPa, mínima 1010hPa. Humitat relativa màxima 92%, mínima 73%. Dades de meteoclimatic.com (Palamós-La Fosca)Imatge de satèl·lit d'avui divendres on veiem els núvols baixos a la Costa Brava i a la costa del Rosselló. També es veu el polsim del Sàhara enterenyinant la vista a sobre el Mediterrani.Núvols baixos cobrint el cel a primeres hores del dia d'avui divendres amb Les Gavarres emboirades.Núvols baixos cobrint el cel a primeres hores del dia d'avui divendres amb les muntanyes de Castell-Cap Roig emboirades.Posta de Sol d'avui divendres amb cel marronós des del Pla de sa Nau.Posta de Sol d'ahir dijous amb calitja.
Posta de Sol d'ahir dijous amb calitja.