Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 9 de juny del 2012

Previsió pel cap de setmana


Mapa de vent en superfície previst pel diumenge a les dotze del migdia. Observeu com tindrem garbinada.


Aquest dissabte a Palamós ens llevarem amb alguns núvols baixos decoratius. Al centre de la jornada hi haurà un domini de l'ambient assolellat., no obstant, a la tarda/vespre tornaran a augmentar els núvols en varis nivells. A la resta de la demarcació el panorama serà molt similar, amb restes de núvols baixos a la costa a primeres hores, siguent més destacats al final del dia a la meitat nord. No es descarta que s'escapi algun petit ruixat de tarda a prop de la Serralada Transversal o al Pirineu.

La temperatura màxima pot rondar els 24/27ºC a l'interior, els 21/24ºC a la costa i els 19/23ºC al Pirineu.

El vent en el nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord fins a mig matí., llavors quedarà vent fluix de direcció variable o calma. A partir de primeres hores de la tarda tindrem vent de garbí a 6/10 nusos. A la nit hi haurà vent de llebeig a 8/12 nusos.

L'estat de la mar en el nostre sector costaner es mantindrà amb marejol arran de costa i amb maror mar endins, fins a mig matí. A la tarda i a la nit s'espera una situació similar.


Aquest diumenge a Palamós tindrem un cel marcat per abundants intervals nuvolosos en varis nivells i grans clarianes, juntament amb un ambient força ventós arran de mar durant el matí. A la resta de la demarcació gironina el dia també estarà dominat pel Sol, malgrat les nombroses franges nuvoloses que creuaran el cel, les quals, poden ser més gruixudes en zones de muntanya.

La temperatura anirà a l'alça, tan la màxima com la mínima, sobretot a l'interior i al prelitoral, amb alguns registres propers o superant lleugerament els 30ºC.

El vent en el nostre sector costaner bufarà amb component sud-oest, a 10/14 nusos, durant la matinada de diumenge. A partir de primeres hores tindrem vent de garbí a 16/20 nusos. A la tarda el vent amainarà fins quedar vent fluix de direcció variable. A la nit hi haurà vent del nord a 6/10 nusos.

L'estat de la mar en el nostre sector costaner es mantindrà amb maror generalitzada durant la matinada i el matí de diumenge. A la tarda hi haurà maror mar endins i marejol arran de costa. A la nit s'espera marejol arran de costa i maror mar endins amb mar creuada (mar de fons de garbí i mar de vent de tramuntana).