Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 16 de juny del 2012

Previsió pel cap de setmana


Temperatura i vent en superfície previst per avui a les 15:00h. Observeu com poden arribar als 30ºC al prelitoral gironí i superar els 35ºC a les comarques de ponent.


Aquest dissabte a Palamós ens llevarem amb algun banc de núvols baixos i elevada humitat ambiental. Al llarg del dia predominarà l'ambient assolellat tot i la presència d'algun núvol baix decoratiu. A la resta de la demarcació gironina la situació serà similar, amb temperatures molt elevades al prelitoral i un xic més baixes a la costa, però amb molta sensació de xafogor.

La temperatura màxima pot pujar fins a 23/25ºC a la costa, fins a 30/34ºC a l'interior i fins a 25/29ºC al Pirineu.

El vent en el nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component sud fins al migdia. A partir del migdia tindrem vent del sud a 8/12 nusos., al nord del cap de Begur podrà bufar a uns 14/18 nusos, amb ratxes superiors. A partir del vespre anirà amainant fins quedar vent fluix de direcció variable o calma.

L'estat de la mar en el nostre sector costaner es mantindrà amb maror mar endins i marejol arran de costa, fins a migdia. Durant la resta del dia hi haurà una situació similar.


Aquest diumenge a Palamós hem d'esperar un dia assolellat i càlid, amb algun núvol baix decoratiu i amb possibilitats que pugui arribar algun banc de boira de mar, sobretot a partir del migdia. A la resta de la demarcació també es reveu un dia càlid i assolellat, amb una marcada sensació de xafogor a la costa., també pot aparèixer algun núvol d'evolució al Pirineu.

Les temperatures seran una mica més altes que el dia anterior, tant les màximes com les mínimes, sobretot a l'interior.

El vent en el nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component nord, durant la matinada de diumenge. Al matí preveiem vent molt fluix de component est. A la tarda tindrem vent de component sud i est a 4/8 nusos. A la nit s'espera vent fluix de direcció variable o calma.

L'estat de la mar en el nostre sector costaner es mantindrà amb maror mar endins i amb marejol arran de costa, anb mar de fons de llevant o xaloc, durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem mar arrissada arran de costa i marejol mar endins. A la tarda hi pot haver una mica de marejol. A la nit tindrem mar plana o arrissada arran de costa i marejol mar endins.