Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 10 de febrer del 2013

Imatges i dades del dissabte de Carnaval

La posta de sol carnavalesca d'ahir dissabte.


Talment com si ens volgués respectar l'esperada Grandiosa Rua de Carnaval, la tramuntana freda que havia estat bufant durant les hores anteriors va amainar al començament de la desfilada d'ahir dissabte, amb la qual cosa, la festa es va poder desenvolupar amb tota normalitat.
Cal destacar que, fins i tot, coincidint amb el capvespre, el cel es va ennuvolar per una capa d'estratocúmulus tot impedint que el termòmetre es desplomés amb la caiguda del dia.
Un altre fet més anecdòtic que destacable, va ser la caiguda d'alguna roina o plugim dispers inapreciable a darreres hores del dia que no va arrribar ni a mullar el terra.

Malgrat aquest augment nuvolós de la tarda/vespre de dissabte, les hores centrals del dia estigueren dominades pel sol, però amb intervals de núvols mitjans i baixos (Ac i Sc).


Augment d'estratocúmulus ahir a la tarda.


Posta de sol d'ahir amb abundants núvols baixos.


Altres dades meteorològiques d'ahir dissabte 9 de febrer del 2013 a Palamós., temperatura màxima 9,8ºC, mínima 3,8ºC. Vent de tramuntana a 15/20km/h de mitjana fins la una de la tarda, llavors anà amainant fins quedar vent en calma al vespre. Ratxa màxima de vent 61km/h N de matinada. Estat de la mar amb marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins (onatge sig. de 0,94m a les 13:20h a Blanes). Pressió atmosfèrica màxima 1020hPa, mínima 1016hPa. Humitat relativa màxima 77%, mínima 35%. Dades de meteoclimatic.com i xiom.cat


Petit recull amb algunes instantànies de la Rua del Carnaval d'ahir: